Lothar teleurgesteld na cadeautje aan Tatiana in Blind Getrouwd: “Dat kwam heel stevig aan”
Lothar teleurgesteld na cadeautje aan Tatiana in Blind Getrouwd: “Dat kwam heel stevig aan”
Foto: VTM/Facebook

De mayonaise wil maar niet pakken bij Lothar en Tatiana in ‘Blind Getrouwd’. Tijdens hun huwelijksreis is de sfeer tussen de jonggehuwden bepaald onderkoeld te noemen. Met als voorlopig dieptepunt de afwijzende reactie van ‘Tati’ op Lothars goedbedoelde cadeau.

Afgelopen zondag zagen we in Blind Getrouwd hoe Lothar op de proppen kwam met een cadeautje voor Tatiana, om de kille sfeer tussen hen wat te ontdooien. “Ze had me verteld dat ze die kimono had zien hangen, maar dat ze hem toch wat duur vond. Later kreeg ze spijt dat ze hem niet gekocht had, dus leek het mij wel een fijne geste om hem voor haar te kopen. Niet als een liefdesoffer, maar om een uitweg te zoeken uit die stroeve momenten tussen ons. Als een teken dat ik haar snapte”, vertelt Lothar in Dag Allemaal.

Tatiana reageerde niet bepaald opgetogen. “Ik had ook wel een iets aangenamere reactie verwacht, moet ik zeggen. In m’n hoofd zag dat moment er helemaal anders uit. Maar als je me vraagt of ik het opnieuw zou doen, zeg ik volmondig ‘ja!’ Dat past gewoon bij wie ik ben”, aldus Lothar.

Tatiana heeft haar reactie ook verklaard. “Bij haar kwam het over alsof ik een liefdesverklaring deed. Dat was het dus niet. Maar ’t schrikte haar af en ze wist niet goed hoe te reageren. Ze bedoelde het helemaal niet slecht, maar het kwam dus wel stevig aan op dat moment. Dat heeft ze daarna echt nog wel verduidelijkt.”

Ze stelde zelfs voor om de kimono terug te betalen. “Dat mocht ze niet van mij, hoor. Die geste kwam recht uit m’n hart, en ik blijf erachter staan, ondanks haar lauwe reactie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.