Moeder van Peter uit 'Down The Road' zet pijnlijk misverstand over haar zoon recht: “Dat apprecieer ik echt niet”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Peter uit Down The Road geeft deze week in Dag Allemaal een interview samen met zijn moeder. Daarin vertelt hij dat hij echt alléén maar op jongens valt.

In Dag Allemaal vertelt Peter dat hij zich veel vrijer voelt na zijn outing in Down The Road. Hij kreeg vooral positieve reacties op zijn outing. Toch klonk het in Vandaag bij Danira plots dat hij ook op meisjes valt. Daarover schept hij nu duidelijkheid. “Ik was een beetje onder de indruk van de tv-studio, en ik was wat in de war. Ik heb ook wel graag meisjes, maar dan als vriendin, niet als lief.”

Ook Peters moeder Mia zet in het weekblad een ander, pijnlijk, misverstand recht. In een krant stond namelijk te lezen dat Peter al eens een vriend heeft gehad, maar dat die zelfmoord heeft gepleegd. “Dat verhaal is helemaal uit zijn context getrokken, dat apprecieer ik echt niet. Dat was al vele jaren geleden. Peter was verliefd op iemand, maar die jongen wist dat niet eens”, verduidelijkt Mia. “Peter heeft wel een vriendje gehad in het Sterrenhuis (een zorgcentrum in Brasschaat waar Peter regelmatig naartoe gaat).”