Rachel Hazes onder vuur: “Het is beneden alle peil hoe zij reageert op verzoening van André en Monique"
Rachel Hazes onder vuur: “Het is beneden alle peil hoe zij reageert op verzoening van André en Monique"
Foto: YouTube

André Hazes, Monique Westenberg en Dreetje vormen weer een gelukkig gezin. Heel Nederland is blij voor hen, maar (schoon)mama Rachel blijft er kil bij.

Heel Nederlands is enthousiast omdat André en Monique elkaar opnieuw in de armen hebben gesloten. Met Dreetje erbij, om het gezinsplaatje helemaal af te maken. Andrés moeder Rachel reageert eerder lauw op de amoureuze verzoening. Haar reactie beroert de gemoederen, want die is volgens vele van haar landgenoten beneden alle peil.

Dat André zijn relatie met de mama van z’n kind een nieuwe kans wil geven, het zou een moederhart gelukkig moeten maken. Maar bij Rachel ligt dat toch anders. Zij stak haar voorkeur voor Bridget Maasland als schoondochter niet bepaald weg, en trapte na naar Monique. “Ik mis haar niet, nee”, zei ze over de moeder van haar kleinkind. “Het is allemaal de keuze van André en als hij honderd jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt. Sorry, maar het is niet gelukt.”

Het feestje voor Rachels vijftigste verjaardag vorige week had het moment kunnen zijn voor een prachtige Hazes-reünie. Maar ook daar kwam frustratie de kop opsteken. “Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is”, zei Rachel toen de Nederlandse Story haar op dat feest vroeg wat ze vond van de terugkeer van Monique. “Met wie en hoe of wat, dat maakt niet uit. Als mijn kind maar gelukkig is.” Ze repte met geen enkel positief woord over haar schoondochter. Monique was nergens te bespeuren op het verjaardagsfeest van haar schoonmoeder. “We konden geen oppas vinden voor de kleine”, luidde de uitleg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.