Aangeslagen Jef De Smedt ziet ook zijn tweede huwelijk stranden: “Ik moet dit nog verwerken”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Zware klap voor Jef De Smedt. De acteur uit Familie ziet ook zijn tweede huwelijk op de klippen lopen.

Een donderslag bij heldere hemel. Jef De Smedt en zijn vrouw Ingrid zijn uit elkaar. Hun huwelijk is op de klippen gelopen. Ze waren meer dan twintig jaar samen en kregen twee dochters. Maar in het najaar van 2019 kwamen er onherstelbare barsten te zitten in hun huwelijk, en gingen ze uit elkaar.

“Ik ben nu een alleenstaande papa”, vertelt een aangeslagen Jef De Smedt in Dag Allemaal. “En dat is wennen. Ik heb dit allerminst al verwerkt, en wens nu rust. Rust voor mij en m’n gezin.” Voor de Familie-acteur is het zijn tweede scheiding. Jammer genoeg draaide zijn eerste scheiding uit op een bitter dispuut, dat meer dan twintig jaar lang aansleepte.

Jef werd toen lid van BGMK, de Belangenvereniging voor Gescheiden Mensen met Minderjarige Kinderen. En hij hield zich in zijn opmerkingen niet in: “Degene die het co-ouderschap blokkeert of de andere partij het leven zuur probeert te maken, zou zwaar moeten worden gestraft. Jammer genoeg zullen de kinderen altijd het kind van de rekening blijven”, aldus Jef toen.