VTM

Sean Dhondt neemt besluit: “Wat Laura Tesoro tegen mij gezegd heeft, is wel blijven hangen”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sean Dhondt is een open boek. We horen hem op de radio en zien hem ook op televisie.

Sean Dhondt buigt overigens zijn hoofd over iets wat Laura Tesoro tegen hem gezegd heeft. Dat is wel blijven hangen. “Ze vroeg me ooit: ‘Waarom zing jij geen pop? Voor Qmusic maak je soms zulke to e covers van popsongs.’ Dat is altijd blijven hangen, want ik hou ook echt enorm van goeie popmuziek”, bedenkt Sean zich in TV-Story. 

“En daar komt dan nog bij dat het vaak ook een veel makkelijker verteerbaar genre is voor het grote publiek en ik steek niet onder stoelen of banken dat ik graag altijd zo veel mogelijk mensen bereik met mijn songs. In mei of juni drop ik mijn eerste eigen single.”

Sean gaat ook deelnemen aan ‘Liefde Voor Muziek’. “In het programma wilde ik vooral een overgang maken van wat ik al gedaan heb naar wat ik gá doen. Daarom breng ik donkere songs, maar ook nummers met pop- en urban-invloeden. Weet je, de meeste mensen hebben nog geen beeld van wat ik als solo-artiest doe, dus was Liefde voor Muziek voor mij één grote speeltuin. En ik heb bij mijn collega’s toch een paar mondjes zien openvallen (lacht). Daar hoop je stiekem toch op."