Opnieuw flinke tegenslag voor Bart De Pauw: “Heel treurig om zien”
PMN
Opnieuw flinke tegenslag voor Bart De Pauw: “Heel treurig om zien”
Foto: Photonews

Bart De Pauw moet opnieuw een fikse tegenslag verwerken. De tv-maker blijft niet gespaard van de ellende.

Gisteren ging op VIER het programma ‘Influencers’ in première. Journalist Jelle Brans van het Laatste Nieuws bekeek het programma en trok een harde conclusie.

“Je kan veel zeggen van Bart De Pauw, bijvoorbeeld in een verzegelde enveloppe gericht aan de preventieadviseur van de VRT, maar niet dat de man ooit middelmatige, laat staan sléchte televisie heeft gemaakt - in deze bescheiden prachtcolumn zingen wij al jaren uitgebreid zijn lof. In die optiek willen we dan ook benadrukken dat De Pauw niet op zijn eentje verantwoordelijk is voor 'Influencers', dat gisteren doodgeboren werd op VIER.”

“De eerste aflevering van dit programma bestond uit een parade van grotesk karikaturale personages wier aanhoudend gekrijs enkel diende om het gebrek aan inspiratie van de scenaristen te verdoezelen. Het dieptepunt was een eindeloos aanslepende sketch rond een del genaamd Debsy die Picasso verwarde met Pikachu en zonder aanwijsbare reden door een man werd vertolkt.”

“Over humor valt altijd te twisten en allicht behoor ik niet tot de doelgroep van 'Influencers'. Dat hoeft me evenwel niet te beletten om te treuren dat Bart De Pauw, God hebbe zijn ziel, heeft meegewerkt aan dit barre programma."

Meer nieuws

Meer nieuws

.