Koen Wauters heeft geen fijne herinnering aan ‘Wauters vs Waes’: “Ik heb er nog altijd last van”
PMN
Koen Wauters heeft geen fijne herinnering aan ‘Wauters vs Waes’: “Ik heb er nog altijd last van”
Foto: Medialaan

Vanavond is het de beurt aan Koen Wauters. Hij zal in ‘Beat VTM’ zijn opdracht tot een goed einde moeten proberen te brengen.

Een makkelijke opdracht zal het zeker niet worden voor Koen Wauters. Al heeft hij wel de nodige ervaring. Zes jaar geleden deed hij al eens iets gelijkaardigs in ‘Wauters vs. Waes’. “Al zijn er ook heel wat verschillen”, legt Koen uit in Het Laatste Nieuws. 

“Om te beginnen was er het aspect VTM tegen VRT. Daarnaast wist ik goed tegen wie ik het opnam: 'de Waes' moest iedere week kapot. (lacht) De onbekende Vlamingen gun ik nu veel meer.”

Aan ‘Wauters vs Waes’ hield Koen een blessure aan over.  "In de aflevering met het klifduiken ben ik een paar keer zo hard op mijn hoofd gevallen dat ik mijn nek hoorde kraken. Daar heb ik nog steeds last van".”

Koen vindt het een goed idee om geen vervolg meer te maken op ‘Wauters vs Waes’. "Zo blijft het veel meer bij. En mochten we het opnieuw doen, zouden de opdrachten toch van een ander kaliber moeten zijn. Intussen zijn we allebei de vijftig gepasseerd, dus de knoken beginnen te kraken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.