Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft spijt over wat ze gedaan heeft: "Was niet slim van mij"
PMN
Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft spijt over wat ze gedaan heeft: "Was niet slim van mij"
Foto: VTM

Laura Lieckens hoopt gelukkig te worden met Sonny. De 27-jarige Laura heeft al enkele relaties achter de rug.

“Ik heb twee lange relaties achter de rug, van zes en vier jaar, en daar heb ik bij de breuk telkens serieus van afgezien. Ik heb wel geleerd dat het beter is om met vrienden af te spreken dan alleen te zitten treuren. Ik zou zeker teleurgesteld zijn als mijn huwelijk zou uitmonden in een scheiding. Ik ben er ingestapt met het idee: dit moet lukken”, licht Laura toe in TV-Story.

“Geen slecht woord over mijn exen, ze waren gewoon op het verkeerde moment in mijn leven. In mijn eerste relatie was ik amper vijftien, ik was er niet klaar voor.” 

“In mijn tweede relatie studeerden we allebei en vonden we het frustrerend dat we niet konden samenwonen. Als ik hen nu zou tegenkomen zou het misschien wel lukken.” 

“Ik heb ook stommiteiten begaan. Ik heb de ene jongen laten staan voor een andere, en dat bleek niet de beste keuze. Ik ben heel hard gekwetst geweest en had anderhalf jaar nodig om op mijn positieven te komen. Nu pas ben ik klaar om me echt te settelen. Gelukkig heeft Sonny net als ik een grote kinderwens."

Meer nieuws

Meer nieuws

.