Erika Van Tielen geeft al hint hoe Amelie zich opnieuw in de problemen gaat werken in Familie
PMN
Erika Van Tielen geeft al hint hoe Amelie zich opnieuw in de problemen gaat werken in Familie
Foto: VTM

Sinds deze week loopt er een nieuwe verhaallijn in Familie. Amèlie wil haar schulden aan Jonas terugbetalen en besloot om in de prostitutie te stappen.

Amèlie ging aan de slag als luxe-escort. Erika Van Tielen speelt de rol. “Ik vind haar niet zielig. Amélie ziet dit inderdaad als een tijdelijke oplossing. Ze wil Jonas terugbetalen. Vraag is natuurlijk of ze er zo makkelijk zal kunnen uitstappen als ze zelf denkt”, geeft Erika al een hint in Dag Allemaal.

“Met de stylist heb ik wel een paar looks uitgeprobeerd met verschillende pruiken en dergelijke. Amélie is dan wel een prostituee, we wilden dat ze er stijlvol bleef uitzien. Ik wist dat ik een paar scènes in lingerie moest spelen, maar dat vind ik geen probleem. Ik eet erg gezond, sport veel en soigneer mijn lichaam zoveel ik kan. “

Erika voelde geen gêne om de scènes in lingerie te spelen. “Nee, ook niet tijdens de opnamen in de slaapkamers en hotelkamers. In mijn hoofd klopte het allemaal. Er werden op de set zelfs grappen gemaakt: ‘Als iemand nu naar je kinderen roept ‘Je moeder is een hoer’, dan klopt het nog ook, hé?’ En dan lachte ik elke keer heel luid mee.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.