Laura heeft waarschuwing voor haar man Sonny: “Dat heb ik echt nodig”
Laura heeft waarschuwing voor haar man Sonny: “Dat heb ik echt nodig”
Foto: VTM

Laura gaf in Blind Getrouwd haar jawoord aan Sonny. In Story waarschuwt ze haar echtgenoot dat ze veel tijd voor zichzelf nodig heeft.

“Het duurt lang voor ik me echt op mijn gemak voel bij iemand. Maar eens je me kent, ben ik geen moeilijke. Ik heb wel genoeg tijd voor mezelf nodig, ook al ben ik uitbundig en actief”, zegt Laura Lieckens in Story.

“Dat ik me niet snel openstel voor iemand, komt ook voort uit een angst om die persoon te verliezen. Misschien is dat een gevolg van het verlies van mijn moeder? Ik smijt me wel altijd voor tweehonderd procent in een relatie. Als die dan op de klippen loopt, vraagt dat veel tijd om te verwerken.”

Laura steekt het niet onder stoelen of banken: het zou pijnlijk zijn voor haar mocht het met Sonny niet lukken. “Ik heb twee lange relaties achter de rug, van zes en vier jaar, en daar heb ik bij de breuk telkens serieus van afgezien. Ik zou zeker teleurgesteld zijn als mijn huwelijk zou uitmonden in een scheiding. Ik ben er ingestapt met het idee: dit moet lukken.”

Ze heeft ook goed nieuws voor haar echtgenoot. Ze ziet het zitten om Turnhout achter te laten voor een toekomst met Sonny in Antwerpen. “Ik voel me snel op mijn gemak op een andere plek, als het maar in België is en niet té ver van mijn familie. Ik ben in Turnhout beland door mijn werk, maar de meeste vriendinnen wonen in Antwerpen en Weelde. Verhuizen is voor mij geen probleem. Ook omdat het enorm goed klikt met mijn schoonfamilie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.