Kirsten Janssens waarschuwt verloofde van haar ex Jan Kriekels: “Ge leeft met een narcist”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De verloving van Jan Kriekels heeft er diep ingehakt bij zijn ex Kirsten Janssens. Ze heeft nu zelfs professionele hulp gezocht. Ook zou ze de verloofde van haar ex gewaarschuwd hebben dat ze te maken heeft met een narcist. Dat schrijft TV Familie deze week.

‘Hier zitten we dan, in de psychiatrie. Jezelf laten helpen na een kl*relatie van 14 jaar. Maar we gaan ervoor! Wish me luck.’ Met die woorden kondigde Kirsten Janssens een tijdje geleden op Facebook aan dat ze zich had laten opnemen in de psychiatrie, waarmee ze lijkt te verwijzen naar haar relatie met de excentrieke zakenman Jan Kriekels waarmee ze samen in ‘The Sky is the Limit’ te zien was.

De twee hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, die een tweetal jaar geleden definitief voorbij was. Kirsten Janssens had in het verleden al grove dingen over haar ex de wereld ingestuurd. Zo beschuldigde ze hem er in een vlammende tirade van haar fysiek te hebben mishandeld. Iets wat hij formeel ontkende.

Een tijdje geleden pakte Kirsten uit met een roman getiteld ‘Living with the Devil’. Over een gefortuneerde, oversekste man die zijn vriendin meesleurt in een waanzinnig leven van sm en drugs. Ze glijdt weg in een depressie en onderneemt bijna een zelfmoordpoging. Kirsten liet uitschijnen dat haar boek deels gebaseerd is op haar relatie met Jan. "Maar het is niet waargebeurd", zei ze.

Jan Kriekels heeft zich intussen verloofd met zijn 22 jaar jongere vriendin Barbara. Volgens TV Familie zou Kirsten de verloofde van haar ex gewaarschuwd hebben. “Veel plezier met het drugsgebruik. Mij zo zitten zwartmaken. Neem nog wat coke, krab aan zijn afgehangen l*l en geniet van het geld. Trut. Ge weet niet wat u te wachten staat. Ge leeft met een narcist. Succes!”, zou Kirsten volgens het weekblad meegedeeld hebben.