Opvallend nieuws over Meghan Markle: “Ze zal hier een miljoen per seconde mee verdienen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle heeft een aanbod gekregen om terug te keren in ‘Suits’, de tv-reeks waarin ze acteerde voor ze prins Harry leerde kennen. Ze zou daarmee vijf miljoen dollar kunnen binnenrijven.

Officieel komt het aanbod niet van de makers van de serie, maar van het Duitse cosmeticabedrijf Biotulin. Zij bieden Meghan maar liefst 5 miljoen dollar om amper 5 seconden lang in ‘Suits’ te verschijnen. Ze zou met andere woorden een spetterende miljoen dollar per seconde verdienen.

Biotulin produceert een organische botox die rimpels binnen het uur doet verdwijnen. De beauty-gigant beweert dat Meghan nu al een fervent gebruiker is van hun product. Ze zien haar verschijning dus als een vorm van product-placement.

Het is echter onwaarschijnlijk dat Markle terug zal keren als haar personage Rachel Zane, menen royalty-experts. Uit respect voor de koninklijke familie zal ze eerder kiezen voor tv- of filmrollen van maatschappelijk of educatief belang. Zo sprak ze al een voice-over in voor een documentaire over olifanten.