Christoff wil niet dat mensen dit met hem doen: “Daar word ik kwaad van, ja”
Christoff wil niet dat mensen dit met hem doen: “Daar word ik kwaad van, ja”
Foto: VRT

Christoff is net terug van een zalige vakantie in Spanje, samen met zijn zus Lindsay, haar dochtertje Lisa-Marie, én zijn ouders. In Primo geeft de zanger deze week een interview over ‘geluk’.

In het weekblad Primo geeft Christoff toe dat zijn bekendheid een invloed heeft op zijn geluk. “Zowel positief als negatief”, zegt hij. “De mensen kennen me al sinds mijn vijftiende en al die jaren heb ik aan bepaalde verwachtingen moeten voldoen. Ik heb niet altijd mezelf kunnen zijn. Als zanger ben je een rolmodel en moet je altijd binnen de lijntjes lopen. Dat is niet altijd gemakkelijk.”

“Maar ik leef nu eenmaal bij de gratie van mijn publiek. De fans kopen een ticketje en willen zich amuseren. En ook al heb je zelfs eens een mindere dag, toch verwachten ze naderhand dat je nog een uur handtekeningen uitdeelt of met hen op de foto gaat. Dat is niet altijd even simpel.”

Daarom vindt de zanger ook meer geluk in Spanje dan hier. “Want daar ligt niemand er wakker van wie ik ben of wat ik doe. Ik heb daar mijn vaste restaurantjes en de mensen spreken me aan met Christoff. Niet omdat ik de zanger ben, maar omdat ik daar een goeie klant ben. Wat ik verder doe, dat zal hen worst wezen”, lacht hij.

“Ik word zelfs kwaad als een kennis daar aan iemand vraagt: ‘Ken je hem niet?’ Dat hoeft helemaal niet voor mij. Ik wil gewoon behandeld worden zoals elke andere klant.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.