André Hazes deelt emotioneel bericht voor Monique: “Ik heb je vernederd”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes heeft op Instagram een emotioneel bericht gedeeld voor Monique. Daaruit blijkt dat hij maar al te goed beseft dat hij zijn grote liefde vernederd heeft.

In november vorig jaar leken André Hazes en Monique Westenberg definitief uit elkaar, maar sinds enkele weken is de zanger weer samen met de mama van zijn zoontje André Jr. André heeft op Instagram een ode gebracht aan zijn grote liefde. In de liefdesbrief schrijft hij dat hij hoopt dat ze ooit rust hebben, en hij slaat mea culpa.

“Bedankt voor je geduld, je liefde, je hoop, je geloof in ons, je geloof in verbetering en een toekomst, je eindeloze positiviteit en vertrouwen”, valt er te lezen. Hij besluit: “Jij bent de liefde van mijn leven. Al heb ik je vervloekt, verveeld, verkankerd en vernederd. Love you.”

Monique reageerde zelf ook al liefdevol op André’s booschap. “Niemand kent je zoals ik, niemand weet waar jij doorheen bent gegaan. Dat het ‘ten koste van’ is geweest is iets waar wij samen uitkomen. Nu vooruit kijken en leren van de lessen die we samen hebben ervaren de afgelopen jaren.”