Familie-kijkers in tranen na vertrek van Robyn
Familie-kijkers in tranen na vertrek van Robyn
Foto: Medialaan

Robyn heeft in Familie een hard besluit genomen. Ze heeft haar koffers gepakt.

Vrijdagavond kregen de kijkers van Familie een aangrijpend moment te zien. Robyn nam een zeer drastisch besluit, en pakte haar koffers. Zoals verwacht gaat het sinds ex-vrouw Liesbeth weer opdook minder goed tussen Robyn en Benny. Het werd voor Robyn allemaal wat te veel, en dus besloot ze te vertrekken. “Ik moet mijzelf terugvinden”, zei ze tegen Benny. “En ik denk dat jij eens heel goed moet nadenken over wat je wilt”, maant ze hem aan. “Over wie je wilt.”

Fans van de soap zijn bedroefd door haar vertrek, en hopen dat Robyn niet definitief verdwijnt. Uit de reacties op sociale media blijkt dat het personage erg geliefd is bij de fans. ‘Schrijf haar niet uit de serie’, doet iemand een oproep aan de makers van Familie. ‘Het is een heel warme, goede actrice met een heel mooie uitstraling op haar gezicht.’ Velen zijn het daarmee eens. ‘Robyn moet blijven, dat is zo’n lieve dame en een goede actrice’, klinkt het meer dan eens.

Enkelen zijn ervan overtuigd dat ze Robyn nog gaan terugzien. ‘Ik denk dat ze terugkomt, ze heeft het momenteel erg druk met theater, en de makers van Familie willen het spannend houden’, zegt iemand met een knipoog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.