Volgende week in Familie: Niko doet een verrassende ontdekking, in het rusthuis reageert men vol ongeloof op recente gebeurtenissen
Volgende week in Familie: Niko doet een verrassende ontdekking, in het rusthuis reageert men vol ongeloof op recente gebeurtenissen
Foto: Medialaan

Volgende week krijgt Cédric een mooie beloning voor de deal die hij gesloten heeft. Benny gaat de confrontatie aan met Jenny.

Maandag 9 maart

Lars en Jonas druipen teleurgesteld af. Cédric leert op Anderlecht een rijke zakenman kennen die eventueel Gust wil afnemen. Hij en Mathias onderhandelen de deal in een stijlvol hotel. Hanne krijgt nieuws van haar gynaecoloog. Brigitte doet Lars en Véronique een voorstel.

Dinsdag 10 maart

Hanne zit verveeld met de situatie en doet haar beklag tegen Niko. Hij doet ondertussen een verrassende ontdekking. Véronique koppelt terug over het voorstel van Brigitte. Cédric krijgt een mooie beloning voor de deal die hij gesloten heeft.

Woensdag 11 maart

Hanne loopt thuis de muren op. Ze kan niet werken door het lawaai van de buurman. Véronique stoot bij Fashion op Kathleen. Ze wil zich echter niet laten kennen tegenover Brigitte. Cédric wacht tevergeefs op een telefoontje van Alex. Mathias maakt Zjef duidelijk waar het op staat.

Donderdag 12 maart

Stefanie heeft een emotioneel gesprek met haar moeder. Véronique licht Peter in over een belangrijke wijziging op Fashion. De bewoners van het rusthuis reageren vol ongeloof op de recente gebeurtenissen.

Vrijdag 13 maart

Benny gaat op Fashion de confrontatie aan met Jenny. Cédric krijgt een opsteker van formaat. Véronique wil meer te weten komen en hoort haar zoon Cédric uit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.