Coaches uit ‘The Voice Kids’ diep geraakt nadat kandidate mama verliest in dodelijk ongeval: “Verschrikkelijk dit”
Coaches uit ‘The Voice Kids’ diep geraakt nadat kandidate mama verliest in dodelijk ongeval: “Verschrikkelijk dit”
Foto: Medialaan

Vrijdagochtend verloor ‘The Voice Kids’-kandidate Anouk Kellens haar mama bij een tragisch ongeval. Diezelfde avond was ze met haar auditie te zien in het programma, samen met haar ouders. De aflevering werd in overleg met de familie gewoon uitgezonden, als eerbetoon. Heel Vlaanderen rouwt mee, ook de coaches van het programma zijn diep bedroefd.

Anouk zong vrijdag in The Voice Kids het liedje ‘Let It Be’ van The Beatles. Ze maakte indruk, en mocht door naar de volgende ronde. Ze voegde zich bij het team van een enthousiaste Laura Tesoro, die erg blij was dat ze Anouk kon aanwerven. Coach Laura reageerde na de uitzending met een pakkende boodschap via Instagram: “Welkom bij het team, Anouk, we zijn er voor je.”

Ook Sean Dhondt, die eigenlijk de grote favoriet van Anouk was maar zich jammer genoeg niet omdraaide, heeft via Instagram gereageerd op het overlijden. “Verschrikkelijk dit”, schrijft hij. “Veel sterkte, liefste Anouk en familie.”

Frank, de papa van Anouk, schreef ook een boodschap op de sociale media. “Wat vandaag een fijne dag moest worden, waar we allemaal naar uitkeken en naar toegewerkt hadden is door een stom ongeval de slechtste dag van mijn leven geworden. Je zit in ons hart, Melanie, en ik zal nog veel aan je oren zagen...”

Meer nieuws

Meer nieuws

.