Verliefde prins Harry en Meghan lappen koninklijke regel volledig aan hun laars: “Zoiets mocht vroeger helemaal niet van de Queen”
Verliefde prins Harry en Meghan lappen koninklijke regel volledig aan hun laars: “Zoiets mocht vroeger helemaal niet van de Queen”
Foto: Photonews

Meghan Markle maakte donderdag haar eerste publieke optreden sinds ze met prins Harry aankondigde een stap terug te zetten in het Britse koningshuis. Zij en Harry zijn bezig aan een ‘afscheidstour’ doorheen het Verenigd Koninkrijk, die maandag wordt afgesloten op Commonwealth Day in Londen.

Donderdag woonde Meghan Markle samen met prins Harry de jaarlijkse uitreiking van de Endeavour Fund Awards bij. Het viel iedereen op hoe stralend gelukkig het koppel eruitzag op de rode loper. Ze moesten de Engelse regen trotseren, maar dat leek hen helemaal niet te deren. Het koppel had de hele avond een gelukzalige glimlach op het gezicht.

Ook toonden ze gedurende de hele ceremonie publiekelijk hun affectie voor elkaar. Meghan en prins Harry zaten verliefd hand in hand en leunden tegen elkaar aan. Het tonen van publieke affectie tijdens officiële publieke verschijningen wordt binnen de koninklijke familie beschouwt als eerder onprofessioneel.

“Wauw, wat ziet Meghan er gelukkig uit”, klonk het op sociale media. “Veel gelukkiger dan toen ze nog in Londen woonde.” Anderen merken op dat hun publieke affectie tegen de regels van het koningshuis is. “Zo schattig! Om je dan te bedenken dat ze zoiets vroeger helemaal niet mochten van de Queen...”

Meghan maakte ook veel indruk met een prachtige, felblauwe jurk uit de collectie van haar goede vriendin Victoria Beckham. “Ligt het aan mij of is het de eerste keer in lange tijd dat ze een felle kleur draagt en rode lippenstift?”, merkt iemand op via Twitter. “Lang leve de vrijheid, Meghan!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.