Heeft Laura Lynn een nieuwe vriend? Dit mysterieus bericht op Instagram doet vermoeden van wel
Heeft Laura Lynn een nieuwe vriend? Dit mysterieus bericht op Instagram doet vermoeden van wel
Foto: Photonews

In TV Familie is deze week te lezen dat Matthias Lens, de ex van Laura Lynn, een nieuwe vriendin heeft. Het gaat om Ilke Van Dyck, een kapster, die bovendien geen onbekende zou zijn van Laura.

Volgens TV Familie zou niet alleen Matthias nieuw liefdesgeluk gevonden hebben. Het weekblad vermoedt dat Laura Lynn ook een nieuwe liefde heeft, omdat de zangeres op Valentijn met een opvallend bericht uitpakte op Instagram: ‘Het is altijd fijn om iemand in je leven te hebben die je gelukkig maakt en je doet glimlachen, ook al is diegene niet bij je.’

Volgens het weekblad kan dit mysterieuze bericht erop wijzen dat er mogelijk een nieuwe liefde in Laura’s leven is, maar dat die man met Valentijn niet bij haar was. Al zijn heel wat fans van de schlagerzangeres van mening dat Laura naar haar ex Matthias verwees. Maar dat lijkt onwaarschijnlijk, meent TV Familie. Daarvoor heeft hij haar veel te hard pijn gedaan, tot in het diepst van haar hart. En, zo merkt het weekblad op, het is daarom geen wonder dat Laura vermagerde en er intens verdrietig uitzag na de breuk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.