Iedereen erg onder de indruk van Marthe van K3: “Zo graaf dat ze dit durft”
Iedereen erg onder de indruk van Marthe van K3: “Zo graaf dat ze dit durft”
Foto: Instagram

Marthe De Pillecyn van K3 verscheen onlangs op de première van de musical Daens met een heel glamoureuze, nieuwe look. Ze zag er stralend uit, en leek wel een ster op de rode loper in Hollywood. Marthe heeft heel veel indruk gemaakt met haar verschijning. Dat schrijft TV Familie.

De stralende, nieuwe look van de anders zo bescheiden Marthe deed (en doet nog steeds) monden openvallen. Zowel bij mensen die aanwezig waren op de première, als op de sociale media. Sommigen mensen vinden zelfs dat Marthe op de Amerikaanse zangeres Selena Gomez lijkt.

Ook styliste Lien Degol is onder de indruk van Marthe. “Ze ziet er werkelijk fantastisch uit, zowel wat haar kapsel en make-up als haar outfit betreft", zegt Lien in TV Familie. "En nu we het er toch over hebben: ik vind het hoog tijd dat daar bij ons wat meer aandacht aan wordt besteed. Ik bedoel: als je op een première bent uitgenodigd, doe dan wat moeite om er tof en op z’n minst een béétje glamoureus uit te zien. Ja, ik ben een voorstander van meer glamour en glitter op Vlaamse rode lopers!”

Van Lien Degol krijgt Marthe alvast 10 op 10. “Met dat asymmetrisch topje op die zwarte hoge broek ziet Marthe er heel trendy uit”, zegt Lien. “De proporties zitten ook goed.” “Ik vind het best graaf dat Marthe zich zo durft te smijten”, zegt Lien ook nog. “Want Vlaamse zangeressen en actrices durven vaak te weinig. Daarom dat ik fan ben van Axelle Red. Die draagt knappe, mondiale outfits. En je kan er voor of tegen zijn, maar zij dúrft tenminste! En Marthe: ik snap dat ze nu de eerste échte K3-babe wordt genoemd. Maar het belangrijkste is dat ze haar eigen persoonlijkheid behoudt. Doe zo voort, Marthe!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marthe De Pillecyn (@marthedep) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.