Kristel Verbeke komt met groot nieuws naar buiten

bron: HLN/Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kristel Verbeke komt met groot nieuws naar buiten. Ze viert Internationale Vrouwendag met een nieuwe reeks ‘Loslippig’.

Zondag is het Internationale Vrouwendag. Om dat te vieren zet Kristel Verbeke vijf inspirerende vrouwen in de kijker in een online videoreeks ‘Loslippig’. Ze babbelt met hen er over verschillende thema’s, zoals financiële onafhankelijkheid in een relatie, moederschap en ongelijkheid. Kristel maakte het nieuws zelf bekend op de sociale media.

“Ik vind het heel fijn dat ik met andere vrouwen kan delen hoe ik me voel, welke kleine en grote uitdagingen we delen als vrouw en mama. Het stelt me vaak op mijn gemak als ik hoor dat andere vrouwen ook twijfelen over hoe ze eruit zien. Dat ze het soms moeilijk hebben met wat er van hen verwacht wordt en hoe ze hun grenzen stellen en bewaren... Ik geloof in ‘sisterhood’! Er zijn voor mekaar, open communiceren en mekaar door dik en dun steunen”, schrijft Kristel.

“Daarom wou ik heel graag 'Loslippig' maken. Een reeks waarin 5 madammen jullie kunnen verbazen, wakker schudden, inspireren, geruststellen, doen lachen, ... Ze delen hun visie over hoe het is om vrouw te zijn in 2020, waarvoor we nog op de barricade moeten staan... en of we nu kunnen parkeren of niet?”

Loslippig is te bekijken op een.be en VRT NU. Kristel gaat in gesprek met Elodie Ouedraogo, Jill Peeters, Eline De Munck, Leen Dendievel en Coely.