Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft erg goed nieuws dat Jonah graag zal horen
Winnie uit 'Blind Getrouwd' heeft erg goed nieuws dat Jonah graag zal horen
Foto: VTM

Winnie Bogaerts uit Blind Getrouwd vertelt in TV Familie openhartig over de ernstige ziekte van haar vader. Hij lijdt aan een ongeneeslijke kanker.

Het is niet ondenkbaar dat de zorgen om haar vader Winnies liefdesavontuur met Jonah soms overschaduwen. “Gelukkig kan ik er met Jonah heel goed over praten. Dat doet deugd”, zegt ze in TV Familie.

Haar vaders eerste indruk van haar bruidegom was erg belangrijk voor Winnie. “Ik vond het schattig toen papa zei dat Jonah een goeie man lijkt voor mij. Maar eigenlijk praten we amper over relaties en liefde. Maar papa vond Jonah dus echt oké. Logisch, vind ik. Jonah is open en oprecht.”

Winnie heeft een relatie van vijf jaar en één van zeven jaar achter de rug. Da’s best lang. “Ja, en dat toont aan dat ik er altijd keihard voor vecht. Ik begin er steeds aan met de gedachte dat het voor altijd zal zijn. Ik zou nooit iets voor ‘maar’ een paar maanden kunnen beginnen. Ik ben geen opgever.” Dit zal Jonah ongetwijfeld ook graag horen. “Ja, ook in dit ‘Blind Getrouwd’avontuur smijt ik me helemaal.”

“En weet je wat mooi is? Dat ik nog altijd met mijn twee ex-lieven door één deur kan. Uit elkaar gaan is nooit leuk. Maar bij mij is dat altijd in vriendschap gebeurd. Er zijn nooit harde woorden gevallen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.