Alweer ruzie binnen de familie Hazes: “Nu kunnen ook zij niet meer door één deur”

Het lijkt er weer tegen te zitten binnen de familie Hazes. Moeder Rachel vierde onlangs haar 50ste verjaardag, maar dochter Roxeanne Hazes was nergens te bespeuren. Het lijkt dat moeder en dochter niet meer door één deur kunnen.

Het verjaardagsfeest van Rachel Hazes lijkt een nieuw familiedrama te hebben blootgelegd. Het lijkt erop dat ze overhoop ligt met haar dochter Roxeanne, net nu ze onlangs haar band met zoon André Hazes leek hersteld te hebben. Eind 2017 verloor André z’n hart aan Monique Westenberg. Omdat hij vond dat de liefde van z’n leven niet enthousiast genoeg verwelkomd werd door z’n moeder en zus, verbrak hij dan ook met allebei de banden. Eind vorig jaar werden de plooien tussen moeder en zoon gladgestreken en was Rachel ook aanwezig bij een concert van André in Ahoy.

Tussen André en zus Roxeanne zijn de brokken nog niet gelijmd. En nu blijkt dus ook de band tussen Roxeanne en Rachel bekoeld te zijn. Roxeanne stuurde haar kat naar het verjaardagsfeest van haar moeder. Ze willen allebei niet reageren. Maar volgens insiders zou Rachel erg afzien van de problemen. “Ze mist vooral haar kleinzoon Fender, het zoontje van Roxeanne”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.