Nu ze pronkt met haar nieuwe look zegt iedereen hetzelfde over Marthe van K3: “Ze lijkt op deze wereldberoemde zangeres”
Nu ze pronkt met haar nieuwe look zegt iedereen hetzelfde over Marthe van K3: “Ze lijkt op deze wereldberoemde zangeres”
Foto: Instagram

Onlangs vond de première van de musical ‘Daens’ plaats. Ook Marthe De Pillecyn van K3 verscheen op de rode loper. Ze deed heel wat monden openvallen met haar nieuwe, erg glamoureuze look. Sommigen vonden zelfs dat ze lijkt op een wereldberoemde zangeres.

Marthe plaatste een foto van haar rode loper-look op Instagram. Daarop zag de 23-jarige zangeres er stralend uit, opgemaakt als een Hollywoodster. Ze werd overladen met complimenten, ook door team Baba Yega, het dansproject van haar huidige vriend Sinerjey Meyfroodt. ‘Baba zegt: Marthe lijkt op Selena Gomez!’, is er te lezen.

Ook styliste Lien Degol is onder de indruk van de nieuwe look van het K3'tje. “En inderdaad, ze heeft ineens veel weg van Selena Gomez”, zegt Lien in TV Familie. “Straffer zelfs: ik vind dat Martha op deze foto’s nog meer straalt dan die wereldster. Weet je wat het ook is? Marthe heeft gewoon veel meer naturel dan Selena Gomez. Ja, ze ziet er werkelijk fantastisch uit, zowel wat haar kapsel en make-up als haar outfit betreft.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marthe De Pillecyn (@marthedep) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.