Philippe Geubels doet zeer onaangename ontdekking over zichzelf: "Het is er heel slecht mee gesteld"
Philippe Geubels doet zeer onaangename ontdekking over zichzelf: "Het is er heel slecht mee gesteld"
Foto: Photonews

Donderdagavond start op Eén een nieuw seizoen van ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’, de medische panelshow van Philippe Geubels. Daarin stelt de komiek ook zijn lichaam ter beschikking van de wetenschap.

In ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’ wordt Philippe Geubels opnieuw bijgestaan door dokter Sofie Lemmens. Het duo buigt zich opnieuw over de zin en onzin van de medische wereld, en krijgt daarbij vanavond de hulp van Rani De Coninck, Thomas Smith, Joris Hessels en Erik Van Looy.

Dit seizoen gaat Geubels nog een stapje verder. Elke week zal hij zijn eigen lichaam ter beschikking stellen van de medische wetenschap. In de talkshow ‘Vandaag’ polste Danira woensdagavond alvast naar de resultaten van zijn tests. Die waren blijkbaar niet allemaal zo goed als hij gehoopt had.

Danira lachte zich een breuk toen bleek dat Philipe wat spierkracht betreft onder het gemiddelde blijkt te zitten. En dat is niet enige teleurstellende nieuws dat hij gekregen heeft. “Ik zou dan zeggen: ik moet het niet van mijn lichaam hebben, maar van mijn hersenen. Maar mijn IQ-test was ook heel slecht.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.