Roel Vanderstukken doet prachtige belofte aan zijn vrouw Anne-Sophie
Roel Vanderstukken doet prachtige belofte aan zijn vrouw Anne-Sophie
Foto: Instagram

Roel Vanderstukken heeft een prachtige belofte gedaan aan zijn vrouw Anne-Sophie. Dat vertelt hij in Primo.

Roel Vanderstukken vertelt in Primo dat hij nooit overwogen heeft om zijn kans te wagen in het buitenland, omdat hij te honkvast is. “Dat zit in onze familie. Mijn grootmoeder is in heel haar leven drie keer op vakantie geweest: twee keer naar onze kust en één keer naar Spanje. Thuis was het altijd beter. Dat heb ik ook. Dat zit in mijn genen”, vertelt de acteur.

“Mijn vrouw heeft me echt op vakantie moeten léren gaan. Zij wil twee weken weg, van mij mag het altijd minder zijn. Op vakantie gaan betekende voor mij niet kunnen werken. Ik vond dat een vreselijk gevoel. Al is dat ondertussen wel voorbij. Inmiddels heb ik echt leren genieten van op vakantie gaan. Nu zou ik drie weken kunnen wegblijven.”

“Ik heb mijn vrouw nu trouwens beloof dat we iets meer gaan weggaan buiten de grote vakantie. Zo’n vier keer per jaar een weekendje of een midweek weg: twee keer met de kinderen en twee keer zonder de kinderen. Als koppel is het belangrijk om jezelf niet te vergeten. Een koppel bestaat uit twee individuen en daarin moet je investeren. In je partner, maar ook in jezelf. In een relatie krijg je terug wat je er zelf insteekt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.