Davy Gilles stikjaloers wanneer Sasha compliment krijgt van andere man: "De snoeper"

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sasha en Davy Gilles vertolkten als jong koppel in 2006 de hoofdrollen in de Vlaamse versie van ‘Mamma Mia!’, de musical met hits van ABBA. In die periode had het koppel ook zelf contact met Björn en Benny van de legendarische groep. Davy Gilles vertelt daar in Primo een heel mooi verhaal over.

“Björn en Benny kwamen naar de voorstelling kijken in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Nadat ze met ons op de foto waren gegaan, waren ze in de voor hen voorziene limousine gestapt die hen naar het hotel zou brengen. Net nadat ze vertrokken zei Björn tegen de chauffeur: ‘Rijd toch maar terug, ik ga mijn bloemen afgeven aan het meisje dat Sophie speelt’”, begint Davy Gilles zijn verhaal.

“Groot was mijn verbazing toen ik Björn en Benny op een gegeven moment opnieuw zag, op weg naar de kleedkamers met bloemen. Björn klopte tot mijn nog grotere verbazing op de deur van Sasha. Hij kwam zijn bloemen afgeven aan haar! Hij vertelde dat Sasha dat hij helemaal onder de indruk was geweest van haar prestatie.”

Sasha kreeg van Björn een bos met vijftig chique, dure rozen. “Ik denk wel dat Björn een snoeper is, dat kan niet anders”, lacht Davy. “Ofwel was het gewoon heel lief bedoeld, dat kan ook, maar ik was wel een beetje jaloers!”