Vrienden van Elton John maken zich grote zorgen: “Vrezen dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft”
Vrienden van Elton John maken zich grote zorgen: “Vrezen dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft”
Foto: Photonews

Vrienden van Elton John maken zich grote zorgen om zijn gezondheid. Volgens Primo vrezen sommigen dat de Britse zanger nog maar enkele maanden te leven heeft.

Onlangs moest Elton John een uitverkocht optreden in Nieuw-Zeeland stopzetten omdat hij te ziek was. Halverwege het concert liet zijn stem het plots afweten en liet de zanger zich onderzoeken door een dokter. Hij probeerde vervolgens nog verder te zingen, maar uiteindelijk begaf zijn stem het helemaal en kon hij niet anders dan het optreden stoppen. Een moeilijke beslissing. “Ik moet gaan, het spijt me”, zei hij met tranen in de ogen tegen het publiek.

De zanger zou met een longontsteking te kampen hebben gehad, maar volgens weekblad Primo vrezen vrienden dat er veel meer aan de hand is. “Eltons jarenlange drugs- en drankgebruik eisen nu hun tol. Zijn lichaam is op”, zou een vriend gezegd hebben. “We vrezen dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft. Zelf denkt Elton dat hij onsterfelijk is, dus doet hij maar door. Dom. Hij zou beter rusten, want zo delft hij zijn eigen graf.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.