Het gonst van de geruchten over grootse plannen van Meghan: “Dit gaat ze doen nu ze verlost is van haar koninklijke status”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Volgens verschillende media zou Meghan Markle opnieuw willen aanknopen met haar glamourleven als actrice. Een bron binnen de paleismuren spreekt dit gerucht echter tegen.

Volgens verschillende media zou Meghan Markle zich op het jaarlijkse Met Gala, dat plaatsvindt in mei, voor het eerst weer in de spotlights willen begeven. “New York is de uitverkoren stad: hier zal Meghan weer haar intrede maken in het sociale leven van de celebrities, nu ze verlost is van haar koninklijke status”, schreef de Britse tabloidkrant The Sun enkele dagen geleden.

Meghan zou naar het mode-evenement zijn meegevraagd door niemand minder dan de hoofdredacteur van de Britse Vogue, met wie ze samenwerkte aan het septembernummer van het magazine. Gezien de grote media-aandacht die aan het evenement verbonden is en de kans om te netwerken, zou het Met Gala bijwonen Meghan alvast veel voordelen opleveren, merken de media op. Een bron binnen de paleismuren ontkent echter Meghans aanwezigheid op het evenement. “De hertogin zal het Met Gala helemaal niet bijwonen”, klinkt het.