Laura over moeilijk moment tijdens opnames van ‘Blind Getrouwd’: “Ik was toen helemaal de kluts kwijt, het was heftig”
Laura over moeilijk moment tijdens opnames van ‘Blind Getrouwd’: “Ik was toen helemaal de kluts kwijt, het was heftig”
Foto: VTM

In Story blikt Laura Lieckens terug op de opnames van Blind Getrouwd. De interieurarchitecte geeft toe dat ze op een bepaald moment de kluts kwijt was.

Laura’s speech over haar kersverse echtgenoot Sonny zette meteen de toon voor dit seizoen van Blind Getrouwd: “Ik kwam binnen en dacht meteen: wat een tijger”, zei ze zonder omwegen. “What you see is what you get bij mij, en daar houdt Sonny ook van”, zegt Laura in Story. Over enkele weken weten we of hun match er ook eentje is op de langere termijn.

Laura was anderhalf jaar single, tot een vriendin het welletjes vond en haar inschreef voor Blind Getrouwd. “Zelf heb ik lang getwijfeld”, blikt ze terug in het weekblad. “Ik geloof wel in de wetenschappelijke basis van het experiment, maar op tv komen en de bijbehorende commentaren schrikten mij af. Mijn ouders waren ook een beetje bezorgd. Maar ik heb geen spijt.”

“Hoe het loopt met Sonny, kan ik nog niet verklappen, wel dat ik sowieso veel geleerd heb over mezelf door de gesprekken met de psycholoog. Dat ik mijn familie en vrienden meer moet loslaten, bijvoorbeeld. Tijdens de opnames was ik even de kluts kwijt omdat ik werd weggetrokken uit mijn omgeving en mijn houvast verloor. Plots als getrouwde vrouw met een wildvreemde naar Bali trekken, ik vond dat heftig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.