Queen heeft emotionele boodschap voor haar kleinzoon prins Harry
Queen heeft emotionele boodschap voor haar kleinzoon prins Harry
Foto: Photonews

Queen Elizabeth heeft een emotioneel gesprek gehad met haar kleinzoon prins Harry. Ze gaf hem de boodschap dat hij altijd welkom blijft.

De Britse koninging Elizabeth organiseerde gisteren een bemiddelingsgesprek waarbij zijzelf, prins Harry, prins William en Kate Middleton aanwezig waren. De monarch wil namelijk graag dat de strubbelingen binnen de familie uitgepraat worden. Ook hoopt ze het contact met haar kleinzoon Harry niet helemaal te verliezen.

Volgens insiders zei ze hem dinsdag tijdens een persoonlijk gesprek dat hij altijd welkom zou zijn in Buckingham Palace. “Je mag altijd terugkomen als je zin hebt”, liet ze hem weten tijdens de lunchpauze. “Wanneer je maar wil.”

“Het gesprek heeft de relatie tussen Harry en de Queen goed gedaan”, zegt een bron binnen het koningshuis. “Grootmoeder en kleinzoon hadden nog veel om over te praten. Het ging er veel relaxter aan toe dan de meeting die ze eerder hielden in Sandringham, omdat daar nog onderhandeld moest worden over de omstandigheden van de Megxit.”

“Gelukkig is alles nu weer koek en ei. Vandaar dat Elizabeth de deur ook duidelijk op een kier hield, voor het geval dat hij zich ooit bedenkt. Ze heeft zich er wel bij neergelegd dat die dag er voor het eerst niet zal komen. Een besef waar ze aanvankelijk nog mee worstelde”, zegt de bron ook nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.