Martine Jonckheere hoopt op terugkeer naar Familie: ‘Mijn ontslag was een stevige uppercut'
Martine Jonckheere hoopt op terugkeer naar Familie: ‘Mijn ontslag was een stevige uppercut'
Foto: Medialaan

Martine Jonckheere droomt ervan om terug te keren in Familie. Ze hoopt dat het verhaal van Marie-Rose nog niet is uitverteld. Dat zegt de actrice in Dag Allemaal.

“Ik hoop dat ik na mijn gastrol van vorig jaar terug kan komen in ‘Familie’. Marie-Rose zit in de gevangenis en ik ga ervan uit dat dat geen vergeetput is. Er zijn al gesprekken geweest over eventuele toekomstplannen, en ik geloof die mensen op hun woord. Maar misschien ben ik wel naïef...”, zegt Martine Jonckheere in Dag Allemaal.

“Die korte terugkeer in ‘Familie’ heeft me deugd gedaan, ik had met sommige collega’s een supergoed contact. Met mijn tv-dochter Sandrine André, bijvoorbeeld. We hebben elkaar herontdekt. Stilaan heb ik wat gemoedsrust gevonden, maar het gewicht van niet meer te kunnen acteren weegt loodzwaar”, klinkt het.

“Door m’n ontslag vijf jaar geleden heb ik zo’n uppercut gehad dat ik nog meer aan mezelf ben beginnen te twijfelen. Iemand heeft een theatermonoloog voor mij geschreven en ik durf er niet aan te beginnen. Vorige week werd ik gebeld voor een klein rolletje in een nieuwe reeks. Die persoon zei: ‘We hebben een goeie actrice nodig en wij hebben aan jou gedacht.’ Ik vroeg mij meteen af: ‘Heb ik dat goed gehoord?’’

Meer nieuws

Meer nieuws

.