Opnieuw liefdesgeluk voor Matthias Lens, ex van Laura Lynn: Dit is zijn nieuwe vriendin Ilke
Opnieuw liefdesgeluk voor Matthias Lens, ex van Laura Lynn: Dit is zijn nieuwe vriendin Ilke
Foto: Instagram

Vorige zomer maakte Matthias Lens een einde aan zijn relatie met Laura Lynn, na negen jaar. Hij bevestigt nu tegenover TV Familie dat hij een nieuwe relatie heeft.

Matthias Lens deed sinds zijn breuk met Laura Lynn mysterieus over zijn liefdesleven. Hij bevestigt nu dat hij een relatie heeft met een kapster uit de Kempen, Ilke Van Dyck. In tegenstelling tot Laura Lynn is Ilke een stuk jonger dan Matthias.

“Het klopt, ja. Ilke en ik zijn een koppel”, zegt Mathias in TV Familie. Hoe lang ze al samen zijn, daar krijgt het weekblad geen antwoord op. Het wordt dus ook niet duidelijk of zijn romance met Ilke de reden was waarom hij Laura vorig jaar in de steek liet.

Maar Matthias en Ilke zijn in elk geval heel gelukkig samen. Vlak voor Valentijn reisden ze samen naar Tenerife, voor een romantische liefdesvakantie. Het koppel genoot er volop van zon, zee, strand, en van elkaar.

Er verschenen toen vakantiefoto’s op hun Instagramprofielen, maar volledig los van elkaar. Foto’s van hen samen werden niet op hun social media gezet. Allicht omdat Matthias en Ilke hun liefde geheim wilden houden voor de buitenwereld.

Hun Valentijnsberichten spraken nochtans boekdelen. ‘Met jou is het elke dag keihard Valentijn’, stuurde Ilke op 14 februari de wereld in. Matthias postte die dag een foto van hemzelf waarop hij een hartje vormt met z’n handen. Voor Ilke, natuurlijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tenerife, je was geweldig ! 💕 #lifeisbeautiful #enjoylittlethings #happyvalentinesday

Een bericht gedeeld door Ilke Van Dyck (@vandyckilke) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.