Jeroen Meus trekt lijn voor zijn zoontje Georges: “Niks ocharme, hij moet het leren”
PMN
Jeroen Meus trekt lijn voor zijn zoontje Georges: “Niks ocharme, hij moet het leren”
Foto: Photonews

Het is voor de VRT misschien een idee om in een volgend seizoen ook Jeroen Meus mee te laten reizen in ‘Down The Road’. Hij is een goede vriend van Dieter Coppens en dit seizoen viel al op dat Jeroen op handen gedragen wordt door de mensen met het syndroom van Down.

Jeroen Meus heeft in het echte leven met Georges ook een zoontje van zeven. Hij probeert om niet altijd de beste vriend te zijn van hem. “Ik probeer Georges erg bewust op te voeden. Als we naar het Atomium gaan, laat ik hem de bollen tellen en leg ik hem uit dat het gebouwd werd toen België negen provincies had”, legt de tv-kok uit in TV-Story. 

“Niet uit betweterigheid, maar om hem zoveel mogelijk te leren. En dat zorgt soms voor conflict. Bovendien hebben we er maar één, waardoor mijn vrouw nogal makkelijk zegt ‘Laat hem doen, ocharme.’ Niks ocharme! Hij moet het leren, anders wordt hij binnenkort blootgesteld aan een samenleving waartegen hij niet gewapend is.”

“Georges is een zalig kind, wij hebben een heel goeie band, maar mijn voornaamste bekommernis is om hem goed af te leveren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.