Sean Dhondt krijgt belangrijk raad van zijn zus Kimberly: “Stop daarmee want het gaat je nooit lukken”
PMN
Sean Dhondt krijgt belangrijk raad van zijn zus Kimberly: “Stop daarmee want het gaat je nooit lukken”
Foto: Photonews

Sean Dhondt is niet meer weg te denken bij VTM. Hij presenteert bij Qmusic, maar is ook de voice-over in ‘Blind Getrouwd’.

Sean Dhondt (36) heeft met Kimberly (34) een zus die twee jaar is dan hij. Hij werkt volop aan een solocarrière. “Ik koester die droom al jaren, maar ik durfde nooit eerder de stap te zetten om onder mijn eigen naam muziek uit te brengen. Ik voelde een soort schroom, maar nu ben ik er klaar voor”, licht Sean toe in TV-Story.

“Ik ben aan het samenwerken met verschillende van mijn favoriete singer-songwriters en producers, een heerlijk proces. De teksten zijn ook grotendeels heel persoonlijk. Over hoe ik mijn vrouw Allison heb leren kennen in Las Vegas en mijn onbezonnen jeugd bijvoorbeeld.”

Enorme pleaser
Sean kan bij Kimberly altijd terecht voor goede rad. “Ik ben een enorme pleaser, ik wil al van jongs af aan dat iedereen mij leuk vindt. Soms heel vervelend hoor (lacht)! Maar een paar jaar geleden waren Kimberly en ik daarover aan het praten, tijdens een lange rit naar een skigebied.” 

“Ze vroeg me toen: ‘Waarom doe je dat? Wat is je doel? Want eigenlijk wil je heel de wereld tevreden stellen, en dat gaat je toch nooit lukken. Dus stop ermee en wees selectief in wie je wilt plezieren.’ Dat heb ik altijd onthouden. Sindsdien heb ik er vrede mee als iemand mij niet oké vindt. En durf ik dus ook iets vaker ‘nee’ te zeggen.” "

Meer nieuws

Meer nieuws

.