TV-criticus heeft bedenkingen bij ‘Blind Getrouwd’: “Veel blabla en heel weinig boemboem”
PMN
TV-criticus heeft bedenkingen bij ‘Blind Getrouwd’: “Veel blabla en heel weinig boemboem”
Foto: VTM

Jules Harnot is de bekendste tv-criticus van het land. Hij heeft nu ook naar ‘Blind Getrouwd’ gekeken.

Jules Harnot zag in de eerste aflevering hetzelfde als in de tweede. “In de tweede aflevering waarin andere trouwlustigen precies hetzelfde draaiboek doorworstelden. Tatjana - ‘Zeg maar Tati’ - van de Colruyt en vertegenwoordiger Lothar, die beiden hardop van huisje, tuintje, boompje droomden, beloofden elkaar eeuwige trouw en als laatsten werden Winnie en Jonah in de echt verbonden”, luidt het bij Jules in Dag Allemaal. 

“Zij een master in de biowetenschappen, hij een IT-consultant van het type ‘work hard, play hard’. ‘Het mag hier stilaan gaan beginnen’, liet Winnie zich ontvallen, terwijl ook ik mijn geduld verloor bij het monsteren van weer een vervelende pasbeurt, awkward fotoshoot of onwennige aanloop naar de huwelijksnacht. Ze voelde gelukkig ‘meer klik’ dan ze had verwacht en vrolijke Lothar had bij ‘Tati’ voor de eerste vlinders in de buik.”

Actie
“Hoog tijd voor wat actie, vond Seksuolotte. Ze maakte de exotische bestemmingen voor de huwelijksreis bekend en deelde mee dat er tal van activiteiten waren gepland om zo veel mogelijk liefdes- en bindingshormonen los te maken.” 

Blabla
“Eens de koers in verre buitenlanden met veel oohs, aahs en wauws waren uitgepakt, zat ook aflevering drie erop zonder dat er iets noemenswaardigs was gebeurd. Dat maakt van ‘Blind Getrouwd’ een mager en voorspelbaar beestje dat vooralsnog veel blabla en weinig boemboem te bieden heeft."

Meer nieuws

Meer nieuws

.