Christoff merkt dat hij een probleem heeft met zijn vriend Ritchie: “Ik heb daarmee leren leven”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zanger Christoff geeft in Primo toe dat hij zijn vriend Ritchie de laatste tijd heel weinig ziet. “Ik voel me al eens eenzaam, ja”, zegt hij.

“Ritchie is onlangs veranderd van job en er wordt heel veel van hem verwacht. Hij is nu manager van een restaurant en hij moet daar heel veel zijn. We hebben elkaar de laatste maanden heel weinig gezien”, vertelt Christoff in Primo.

“Op Valentijn bijvoorbeeld zat ik alleen thuis, frietjes van de frituur te eten. Ik had een vrije avond, maar voor Ritchie was het één van de drukste avonden van het jaar. Dus voel ik me al eens eenzaam, ja. Maar Ritchie heeft zijn leven, en ik het mijne. En als we samen zijn, praten we ook nooit over het werk. Hij is trots op me en vindt het tof wat ik doe, maar verder interesseert het’m echt niet.”

“Onze werelden liggen misschien iets te ver uit elkaar, maar ik heb daarmee leren leven. Misschien maar beter zo”, zegt de zanger. “We zijn wel samen Valentijn gaan vieren in Parijs. Al was dat enkele weken voor die bewuste veertiende februari. Wat qualitytime, daar hadden we nood aan.”

Tags christoff