Katrien De Becker uit ‘Thuis’ heeft het momenteel erg zwaar: “Op sommige dagen is het doodgaan”
Katrien De Becker uit ‘Thuis’ heeft het momenteel erg zwaar: “Op sommige dagen is het doodgaan”
Foto: VRT/Thuis

Katrien De Becker (48) is naast actrice ook mama van Georges (16) en Emely (15). Die combinatie is soms zwaar, zeker omdat haar agenda tegenwoordig uitpuilt. "Op sommige dagen is het doodgaan", vertelt de actrice in Dag Allemaal.

Katrien De Becker heeft naast haar rol in ‘Thuis’ ook nog eens vijf theaterstukken op de planning staan. De actrice heeft het tegenwoordig dus ontzettend druk. “Dit seizoen is uitzonderlijk, mijn pittigste ooit. Zeker omdat ik voel dat het alsmaar moeilijker wordt om je seizoen gevuld te krijgen met opdrachten. Toen ik vorig jaar die theaterrollen kreeg aangeboden, wist ik niet dat ‘Thuis’ voor mij zou doorlopen. De tv-makers wachten graag af of een rol wel aanslaat”, vertelt Katrien in Dag Allemaal.

“Ik nam die rollen dus aan in de veronderstelling dat ik geen tv-werk meer zou hebben. Pas later werd beslist dat Tania toch niet uit de serie zou worden geschreven, waardoor mijn agenda plots wel erg vol zat. Ik ben superblij met ‘Thuis’, want ik speel Tania dolgraag. Maar op sommige dagen is het doodgaan. Ik heb bijna elke dag een repetitie, tv-opname of voorstelling. Of soms zelfs alles samen. Pas op, ik klaag niet, hoor. Maar ik klop veel uren.”

(Bron: Dag Allemaal)

Meer nieuws

Meer nieuws

.