Het zag er echt niet goed uit voor Victor en Line: “Op dat moment had ons huwelijk kunnen doodbloeden”
Het zag er echt niet goed uit voor Victor en Line: “Op dat moment had ons huwelijk kunnen doodbloeden”
Foto: Medialaan

Jonah, die in Blind Getrouwd huwde met Winnie, is al meer dan tien jaar bevriend met Victor, die in het vorige seizoen gekoppeld werd aan Line. In Dag Allemaal blikken Jonah en Victor terug op de erg moeizame start die Victor en Line kenden. Het zag er even echt niet goed uit voor hen.

In het vorige seizoen van Blind Getrouwd kenden Victor en Line een moeizame start. Er was helemaal geen sprake van vonken vanaf het eerste moment. Maar zij zijn blijven vechten voor hun relatie, en zijn vandaag nog altijd getrouwd.

Victor heeft destijds steun gezocht bij Jonah. Het zag er immers lang niet goed uit tussen hem en Line. Op een gegeven moment had Jonah de hoop voor hen opgegeven. “Dat was die keer toen Line hier is komen meefeesten in Arendonk, hé? Die afstand tussen jullie... Dat zat echt niet goed”, herinnert Jonah zich.

“’t Was rond de kerstda­gen. Geen makkeljke periode. Dat had het moment kunnen zijn waarop ons huwelijk had kunnen doodbloeden”, beseft Victor. Line werd toen goed opgevangen door de vriendengroep van Victor. “Ik wilde Victor gelukkig zien, maar het is niet dat we met de vrienden die relatie gepusht hebben, hé. Wel hebben we Line laten weten hoe wij Victor kennen, en hoe hij écht in elkaar zit”, verduidelijkt Jonah.

“Begin januari was ons dieptepunt”, vertelt Victor. “We hadden elkaar even met rust gelaten. En dan hebben we afgesproken om het niet meer te hebben over onze gevoelens, maar dat we ons gewoon zouden proberen te amuseren. Er viel toen een enorme druk van onze schouders. Vanaf dan begon het eindelijk goed te lopen. Maar dat was al drie maanden na ons huwelijk. Nu zijn we heel gelukkig dat we er zo lang voor gevochten hebben natuurlijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.