Koen Wauters heeft duidelijke boodschap voor VTM: “Veel goesting om weer zo’n programma te maken”
Koen Wauters heeft duidelijke boodschap voor VTM: “Veel goesting om weer zo’n programma te maken”
Foto: Photonews

Koen Wauters komt deze week in Beat VTM als voorlaatste aan de beurt. Hij waagt zich aan een heuse Mission Impossible. Koen wist vooraf niet wat hem te wachten stond, hij vernam dat pas op de opnamedag zelf. “Ineens snapte ik waarom ik tijdens mijn opleidingstraject moest gaan abseilen en sloten moest leren kraken. Ik heb ook geleerd hoe bewegingsdetectoren, infraroodstralen en alle mogelijke alarmen werken”, vertelt hij in Dag Allemaal.

In Dag Allemaal vertelt Koen Wauters ook dat zijn ‘Mission Impossible’ - uitdaging voor Beat VTM zijn honger naar een programma als Wauters vs. Waes opnieuw heeft aangewakkerd. “Niet speciaal een nieuw seizoen van ‘Wauters vs. Waes’, want Tom en ik zijn intussen vijftigplussers en dat verandert toch iets. Mijn knoken kraken iets te hard intussen”, lacht Koen. “We kunnen nog uitdagingen tegen elkaar doen, maar ze zullen toch van een ander kaliber moeten zijn. Maar daar wordt totaal niet aan gedacht of over gesproken. En toch: de goesting voor dat soort tv is er wel. Grote studioprogramma’s zoals ‘The Voice Van Vlaanderen’ en ‘Belgium’s Got Talent’ vind ik leuk, maar de combinatie met draaidagen voor zo’n groot actieprogramma is zalig.”

Koen heeft bij VTM al op tafel geklopt. “De bazen weten dat het wel zal marcheren en iedereen houdt zijn oren en ogen open. Er wordt aan van alles gewerkt, maar niet specifiek zo’n actieprogramma. ‘Wauters vs. Waes’ kan je moeilijk toppen, en Gert en James hebben zoiets gedaan voor VIER in ‘De Battle’. En nu hebben we ‘Beat VTM’. Het is wel efkes goed geweest misschien. Maar wat niet is, kan nog komen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.