VTM

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ neemt beslissing: “Daar ga ik tijdens het programma een rekening mee houden"

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Het is onder meer uitkijken hoe het nu verder zal lopen met Nick en Christophe.

Nick en Christophe zijn bijzonder populair bij de Vlaamse kijkers. Maar in hoeverre kunnen ze zichzelf zijn in het programma? Zijn er dingen die ze moeten doen van VTM? “Nee, dat wou ik niet. Dat hou je ook niet vol. Je woont wekenlang bij wijze van spreken samen met die filmploeg en álles wordt gedocumenteerd. Alleen door me helemaal te gedragen zoals ik ben, zal ik mezelf achteraf niets kunnen verwijten”, is Nick duidelijk in Dag Allemaal.

“Ze vragen nooit om een moment over te doen zodat ze het kunnen vastleggen bijvoorbeeld, ze geven ons geen duw in deze of gene richting. Dat vinden wij allebei heel belangrijk, dat het geen fake gedoe zou worden, zoals het in Australië wél is.”

Nick gaat ook niet op de rem staan om kwetsende commentaren te vermijden. “Ook dan ben je jezelf niet meer, hé. Dus nee, daar houd ik geen rekening mee. En Christophe ook niet. We bespreken wél alles heel goed met elkaar. Om zeker te zijn dat we allebei onze eigen normen en waarden respecteren."