Karen Damen: “Ik werd boos en dacht dat mama mij niet graag zag”
PMN
Karen Damen: “Ik werd boos en dacht dat mama mij niet graag zag”
Foto: Photonews

Karen Damen heeft een rol beet in Familie. In het echte leven is ze samen met Anthony en samen hebben ze met Sky een zoontje.

“Als Sky iets niet krijgt of niet mag, zeg ik zelden: ‘Omdat ik het zeg!’ Ik probeer aan alles een deftige uitleg te geven”, legt Karen Damen uit in TV-Familie. Maar Sky kent zijn mama intussen wel goed. “Als hij drie keer een koekje vraagt en ik zeg ‘nee’, zeg ik na de vierde keer: ‘Och, pak het jong.’ Hij wéét dat gewoon, ik ben totaal niet consequent. Da’s een beetje compenseren voor het schuldgevoel, omdat ik niet veel thuis ben.” 

“En dan thuiskomen en zo’n kaartje van iTunes van vijftig euro bij hebben. Ja, da’s het stomste wat je kan doen. Sky’s vader Antony is heel vrij opgevoed, die mocht thuis alles. En ik werd eigenlijk nogal kort gehouden vroeger. Daardoor voeden Antony en ik ons kind nu tegenovergesteld op. Hij streng, ik te soft”, vindt Karen.

Karen herkent zichzelf ook in haar zoon. “Sky heeft geen geduld. Punt. Dat heb ik ook niet. Ik was vroeger nogal een stout kind, dat heeft Sky veel minder. Als wij vroeger gingen winkelen en ik zag iets dat ik graag wou en ik kreeg het niet, dan werd ik boos en dacht ik: ‘Mama ziet mij niet graag.’ Nu weet ik dat zij daar gewoon de centen niet voor had."

Meer nieuws

Meer nieuws

.