Nick uit ‘Blind Getrouwd’ neemt maatregelen: “Ik moet mezelf daartegen beschermen”
Nick uit ‘Blind Getrouwd’ neemt maatregelen: “Ik moet mezelf daartegen beschermen”
Foto: Facebook

Nick Laenen en Christophe Ramont, het eerste homokoppel in Blind Getrouwd, worden door Vlaanderen in de armen gesloten. Zoveel positieve reacties had Nick niet verwacht, dat bekent hij in Dag Allemaal.

De reacties op het allereerste homohuwelijk in ‘Blind Getrouwd’ waren bijna uitsluitend positief. Nick en Christophe vallen in de smaak, zoveel is duidelijk. Meer zelfs, ze slagen erin om zelfs de meest conservatieve harten te verwarmen. “De steunberichtjes die ik nu krijg van oudere mensen, raken me nog het meest van al”, zegt Nick in Dag Allemaal.

“Ze zeggen dan dat ze heel aangenaam verrast zijn door ons. Hoe puur we overkomen dan vooral. ‘We hadden een totaal ander gedacht over homo’s’, zetten ze er soms zelfs goudeerlijk bij. En da’s alleen maar leuk. Ik doe dan ook m’n best om iedereen een antwoordje te sturen.”

Nick had zoveel warme reacties niet verwacht. “De makers van ‘Blind Getrouwd’ hadden ons erop voorbereid dat er sowieso negatieve reacties zouden komen, en dat wisten we zelf ook. Ik hield m’n hart dus vast.”

Als er toch ergens een valse noot zat tussen alle lof voor zijn verschijning in Blind Getrouwd, dan zal die niet tot bij Nick geraken. “Ik heb daarover een erg duidelijke afspraak met m’n vrienden. Ik lees niets, en zij mogen me enkel de positieve berichten doorsturen”, lacht hij. “Zo bescherm ik mezelf een beetje.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.