9-jarige dochter van Annelien Coorevits maakt nu al veel indruk met modellenuitstraling: “Wat een knap meisje”
9-jarige dochter van Annelien Coorevits maakt nu al veel indruk met modellenuitstraling: “Wat een knap meisje”
Foto: Instagram

Annelien Coorevits heeft met Miracles by Annelien Coorevits haar eigen accessoire- en kledinglijn. Haar dochter Elena (bijna 9) staat ook model voor de kindercollectie.

Annelien Coorevits focust in haar collectie steeds meer ‘twinning items’ voor moeder en dochter. “Ik ben zelf heel trots op mijn dochter. En Elena en ik vinden het allebei tof om op elkaar te lijken. Vandaar die twinning items dus”, vertelt Annelien in TV Familie.

Elena is negen jaar, en heeft volgens haar mama nu al feeling voor mode. “Enkele weken geleden was ik mijn kleerkast aan het opruimen. Ik was de stukken aan het weggooien waar ik niet meer in pas. Elena heeft die spullen toen systematisch meegepakt naar háár kleerkast. ‘Voor als ik groter ben’, zei ze. Ik merk dat mode haar echt interesseert. Ik push haar daar niet in, hoor. Het zit er gewoon vanzelf in. Als tweejarige vond Elena het al leuk om in mijn juwelenkistje te snuffelen.”

Elena heeft dan ook nog eens een modellenuitstraling, net als haar mama. Reacties op campagnefoto’s met Elena liegen er niet om. “Wat een mooi meisje, een knappe dubbelganger van mama”, schrijven mensen op de sociale media.

“Elena vindt het leuk om model te staan. Na een paar foto’s moet ik haar altijd wel een beetje motiveren, want dan wordt ze het wat beu. Als ze toch model wil worden... Dan mag dat, zolang ze het combineert met haar studies”, zegt Annelien. “Ik doe al sinds m’n veertiende modellenwerk. Zo kon ik wat zakgeld verdienen. Leuk! Dus, waarom zou Elena dat niet mogen? Bovendien ken ik het wereldje, waardoor ik haar goed zou kunnen begeleiden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.