Volgende week in Familie: Stefanie confronteert Guido met zijn leugen, en Hanne staat voor een heel moeilijke keuze

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Volgende week zien we in Familie dat Stefanie Guido confronteert met zijn leugen. Ook Robyn gaat het gesprek aan met Benny.

Maandag 2 maart

Jonas geeft de enveloppe van Amélie aan Brigitte, maar zij maakt zich geen zorgen. Ook Lars weigert hem te helpen. Patrick waarschuwt Liesbeth voor haar houding tegenover Benny. Stefanie confronteert Guido met zijn leugen.

Dinsdag 3 maart

Lars twijfelt of hij Jonas moet helpen. Hij confronteert Brigitte met wat hij te weten is gekomen en probeert de gsm van Amélie te ontgrendelen. Guido lucht zijn hart bij Cédric.

Woensdag 4 maart

Stefanie maakt zich zorgen en praat met Patrick. Lars belt de vriendinnen van Amélie op, maar niemand lijkt haar gezien te hebben. Benny verontschuldigt zich bij Robyn, maar weigert zijn fout in te zien. Hanne staat voor een moeilijke keuze.

Donderdag 5 maart

Jonas wordt benaderd door Gino. Stefanie wil met Guido praten. Brigitte zaait twijfel bij Véronique. Robyn dwingt Benny om eerlijk te zijn. Cédric heeft een nieuw idee om omzet te maken met de Jan & Alleman.

Vrijdag 6 maart

Patrick heeft Stefanie iets te vertellen en belt ook Jenny voor hulp. Jonas heeft iets te verbergen voor zijn moeder. Quinten heeft het gevoel dat Véronique Hanne gepusht heeft. Cédric en Mathias bereiden hun 'Vrolijke Vrijdag' voor. Zjef en Rudi hebben iets te vieren.

Tags familie