Volgende week in ‘Thuis’: Adil krijgt er stevig van langs, Dries wordt voor voldongen feiten gezet
Volgende week in ‘Thuis’: Adil krijgt er stevig van langs, Dries wordt voor voldongen feiten gezet
Foto: VRT/Thuis

Vrijdag zagen we hoe Adil het heeft uitgemaakt met Cynthia, maar zij legt zich daar niet zo gemakkelijk bij neer. En dan krijgt Adil ook nog een lastige vraag van Jacques.

Maandag 2 maart

Frank en Simonne besluiten Kaat een bezoekje te brengen. Dries ontvangt een speciale uitnodiging. Britney heeft last van zenuwen. Jacques krijgt een voorstel dat hij eigenlijk niet kan weigeren.

Dinsdag 3 maart

Nancy maakt van de nood een deugd. Lowie nodigt Emma uit om samen iets te gaan drinken. Adil wordt de mantel uitgeveegd. Er vindt een receptie plaats op de Withoeve. Jacques is enorm slechtgezind.

Woensdag 4 maart

Stan probeert te studeren. Jacques heeft een lastige vraag voor Adil. Nancy doktert een systeem uit om haar boekingen bij te houden. Joren voelt dat Viv hem van zich afduwt. Dries wordt voor voldongen feiten gezet. Er komt een spoedbestelling binnen voor Stevenson.

Donderdag 5 maart

Tot groot jolijt van Karin is Reinhilde niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Nancy schakelt over op een nieuw systeem voor haar boekingen. Jacques wil dat Rosa iets voor hem doet.

Vrijdag 6 maart

Het interimkantoor heeft een sollicitant naar de Kabouters gestuurd. Tania laat zich niet inpakken door de waarschuwende woorden van Karin. Rosa krijgt af te rekenen met een veeleisende klant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.