Annelien Coorevits doet opvallende onthulling over nieuw seizoen ‘Temptation Island’: “Daar sloeg ik steil van achterover”

bron: Story/TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Afgelopen vrijdag is op VIJF een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ begonnen. Ook deze keer wordt het gepresenteerd door Annelien Coorevits.

Daar waar het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ nog werd bestempeld als ronduit saai, belooft het nieuwe seizoen wel veel spanning en drama te brengen. Ja, er worden dit jaar wél scheve schaatsen gereden. Dat het een bewogen seizoen wordt, dat bevestigt ook presentatrice Annelien Coorevits.

“Het vertrouwen van de koppels wordt meer dan ooit op de proef gesteld. En er worden nieuwe elementen geïntroduceerd waardoor de spanning vaak nog extra te snijden is. Ik durf nu al te beloven dat het er helemaal anders aan toe gaat dan vorig jaar”, onthult Annelien Coorevits in Story.

Ook in TV Familie verzekert Annelien dat het een heel spannend ‘Temptation Island’- seizoen wordt. “Veel mag ik daar niet over kwijt. Euh, laat ons zeggen dat ik bij iedere brie?ng steil achterover sloeg. Dat zegt genoeg, hé.”