Nick uit 'Blind Getrouwd' neemt een besluit: "Dat hou ik niet vol"
Nick uit 'Blind Getrouwd' neemt een besluit: "Dat hou ik niet vol"
Foto: Facebook

Nick en Christophe, het eerste homokoppel in Blind Getrouwd, worden overspoeld door positieve reacties. Die warme golf van steun had Nick niet verwacht. Dat vertelt hij in Dag Allemaal.

“De makers van ‘Blind Getrouwd’ hadden ons erop voorbereid dat er sowieso negatieve reacties zouden komen, en dat wisten we zelf ook. Ik hield m’n hart dus vast”, geeft Nick Laenen toe in Dag Allemaal. “Ik weet het, ’t zou niet mogen. Maar wij zijn helemaal onszelf gebleven en dat wordt blijkbaar gewaardeerd.”

“Iedereen herkent me ook zoals ik ben, hoor ik. Zelfs vrienden die me lang niet gezien hebben, zeggen: ‘Je bent helemaal de gekke Nick zoals we die twintig jaar geleden kenden’.” Een ingetogen versie van zichzelf tonen aan de VTM-kijker, dat wou Nick niet. “Dat hou je ook niet vol. Je woont wekenlang bij wijze van spreken samen met die filmploeg en álles wordt gedocumenteerd. Alleen door me helemaal te gedragen zoals ik ben, zal ik mezelf achteraf niets kunnen verwijten. Christophe denkt daar ook zo over, trouwens.”

“De ploeg achter ‘Blind Getrouwd’ houdt rekening met ons. Ze vragen nooit om een moment over te doen zodat ze het kunnen vastleggen bijvoorbeeld, ze geven ons geen duw in deze of gene richting. Dat vinden wij allebei heel belangrijk, dat het geen fake gedoe zou worden, zoals het in Australië wél is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.