Hugo Sigal heeft teleurstellende boodschap voor superfan: “No way, geen denken aan”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christel De Neve is een superfan van Nicole & Hugo. Ze heeft van haar zolder een indrukwekkend Nicole & Hugo-museum gemaakt.

Het Nicole & Hugo – museum van Christel is volgestouwd met de talloze memorabilia die ze sinds haar tiende heeft verzameld. Er staan ontelbare cd’s, platen, foto’s, kled? en nog veel meer van haar idolen uitgestald. Nicole & Hugo gingen voor Dag Allemaal zelf een kijkje nemen in het museum van hun superfan, die ondertussen ook een echte vriendin geworden is.

Het zangduo is alvast onder de indruk van de verzameling. “B? de meeste mensen staat er rommel op zolder, b? hen staat hier alles over ons. Heel, heel tof. Het prachtige museum dat Christel hier met liefde en inzet gemaakt heeft, vinden w? wow. Ze heeft hier zelfs de Japanse versie van ‘Met de zomer mee’, héél weinig fans hebben die single”, zegt Hugo in Dag Allemaal.

Christel zoekt nog dagelijks op het internet naar spullen van Nicole & Hugo. Ze kon van Hugo twee rode showkostuums uit de jaren 70 kopen, en droomt ervan om de paarse pakjes van ‘Baby, baby’ toe te voegen aan haar collectie, maar dat zal nooit gebeuren. “No way. Die doen we nooit weg. Die gaan mee in ons graf”, zegt Hugo resoluut.