Deze bekende vrouw is diep onder de indruk van Dieter Coppens: “Ik zou hem graag eens ontmoeten en hem een dikke knuffel geven”
Deze bekende vrouw is diep onder de indruk van Dieter Coppens: “Ik zou hem graag eens ontmoeten en hem een dikke knuffel geven”
Foto: Photonews

Eén van de deelnemers uit het huidige seizoen van Down The Road is een bekend gezicht. Gitte Wens was eerder al te zien in de Eén-reeks Tytgat Chocolat en in Familie. In de VTM-soap speelde Gitte vijf jaar geleden Lientje, de pleegdochter van Zatte Rita. In TV Familie blikt Jacky Lafon terug op haar samenwerking met Gitte voor Familie.

“Voor Gitte was dat niet zo simpel. Een week op een cruiseboot met vreemde mensen... Maar ze heeft het heel fijn gedaan. Ze acteert ook goed. En ja, ze had soms wat hulp nodig, maar daar hadden we trucjes voor. Zo spraken we af dat ik altijd in haar hand kneep als zij haar tekst moest zeggen. Dat werkte perfect”, blikt Jacky Lafon terug in TV Familie.

“Al heeft Gitte een pittig karaktertje. Ze weet wat ze wil en wat niet. Gitte heeft het hart op de tong, en daar hou ik van. En eens ze me vertrouwde, was ik haar beste vriendin. Dan vertelde ze volop over haar liefdesleven en zo. En vroeg ze ook zonder gêne naar dat van mij”, lacht Jacky. “Na ‘Familie’ verwaterde het contact wat. Maar ik heb beloofd dat ik nog eens lang ga om een ijsje te eten in het ijssalon van haar ouders.”

“Ik ben trouwens fan van ‘Down The Road’. En van Dieter Coppens”, zegt Jacky ook. “Hoe hij omgaat met die gastjes... Dat is gewoon grandioos! Hij heeft Vláánderen geleerd om met een andere blik naar mensen met down te kijken. Ik heb zelf twee mensen met down in de familie, dus ik weet waarover ik spreek. Ik zou Dieter graag eens ontmoeten om hem een dikke knuffel te geven en hem te vertellen hoeveel respect ik voor hem heb!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.